BERAT BADAN ANAK SETAHUN KURANG🤧

Salam momy...Boleh tak share saya petua untuk Tambahkan berat badan anak yg berusia setahun ....berat badan anak saya cuma 7.07 saja lepas Chek up semalam...doktor suruh continue timbang lagi setiap bulan Smpai cantik..Mohon berikan saya tips pmakanan agar berat bdn anak saya naik cantik #pleasehelp #bantusharing #firstbaby #seriusnanya momy please share saya ..🤧

4 Các câu trả lời

Mungkin boleh pelbagaikan menu anak. Setahun dah boleh makan nasi biasa, dan lauk pauk macam kita makan. Bubur nasi kurang kalori, sebab ada air. Kekerapan utk makan: Makanan utama, 3-4kali sehari. Snacking, 1-2kali sehari. Kalau puan ada facebook, boleh join group Happy Baby Foods Malaysia, dan minta advice admin di situ. Sangat membantu. https://www.facebook.com/groups/happybabyfoodsmalaysia/?ref=share&mibextid=NSMWBT

minum appeton baby drop beli kat farmasi

2y trước

oh appeton tu ye...pernah dgr..baiklah saya akan cuba..tengkiu tau!

anak mkn dan minum susu oke x ?

2y trước

ok je sis...tp berat bdn still 7.07 je..rsau..bagi tips sis

makan dan susu ok?

2y trước

makan susu ok je sis...hari3 bubur nasi+carrot+isi ayam cincang..buahh