normal ke tak?

Salam momy, awal pagi tadi saya bangun terbatuk .. saya rasa ada sedikit air keluar dri vagina seperti air kencing tetapi tak berbau..takpasti air apa sebab tak melekit..sampai jam sekarang kalau batuk akan keluar air sedikit sedikit dri vgina.. Skrang kandungan 14w6d. Ada ke momy mcm saya? #ibuMuda

1 Trả lời

Waalaikumussalam.Its normal. Perubahan hormon dan tekanan ke atas pundi kencing boleh menyebabkan incontinence..Ada yang sarankan rajin buat senaman kegel utk kuatkan otot bawah tu