HB LOW , BANTU SY 🥺

Salam moms..sy skrg bru 21 weeks , first trimester around 8-10 weeks Hb sy ok je 12.2 .. masuk je 11 weeks ke ats & smpai skrg Hb sy low & susah btul nk naik,duk main 9.4 camtu je ,ada x petua utk naikkan HB?🥺 jambu batu blh katakan hari2 sy mkn ,mkn pemakanan yg blh naikkan Hb tp tetap jgk xnaik 😩 - First ubat yg sy dpt yg 4 serangkai tu - Zincofer xjln sbb sy muntah balik - Then skrg sy baru try iberet 2 minggu #firstmom #bantusharing

66 Các câu trả lời

sy biasa minum jus mamariam hb high and sentiasa bertenaga

Sy mkn jus delima dgn minyak kelapa dara . Dri 11 naik ke 12.3

2y trước

sy ade Gdm so x berani nk minum jus2 atau pati2 ni sb kndungan gula tinggi

Cuba makan jus mamariam, sy pun anak first macam tu

sya dlu mkn kacang kuda sis bru hb naik mentain je

try minum susu kurma farm fresh...ok utk HB low

sy makan obimin ni je. now pun dh 21weks hb ok

makan ubat apa? awak makan masa bila

kemam kurma hari2 pun dpt bantu naikkan hb.

awak cuba ambil maltofer.. perisa coklat

makan buah delimaa..confirm naik sis