SENGAL ARI-ARI

Salam moms .. kandungan sy baru 19 weeks ,normal x kalau rasa sengal2 sikit kat ari-ari tu?pinggang xyah ckp mmg kerap sakit dr trimester 1 lg 🥺 #ingintahu #fisrtmommy

4 Các câu trả lời

Normal. Sy nk kurangkn rse sengal bnykkn brisk walk. Sblum pregnant mmg jnis jln laju. Mse mngndung bila jln slow lg terasa. 😅 tu maintain je pace yg dulu lega rse sengal. Nk tdur kepit bntal celah peha. Klau nk tkr posisi, perlahan-lahan.

sengal2 tu rasa mcm mana? sy rasa mcm ngilu2 sikit..tp xla over sangat. bgn2 pgi tu trasa mcm kt tulang area vagina blah kiri....pinggang , ada jg rsa sakit lps bgn zzzz or duduk terlalu lama..tp lama2 akan ok

Normal sbb struktur otot dan tulang pinggul dah berubah

1y trước

Td dh lelap , skrg dh trjaga xleh nk tido balik, sy cuba dduk je baring kan rasa plk sengal2 tu 😅

normal