Jatuh terduduk 30 minggu

Salam mommys..ada tak pernah experienced tjatuh terduduk terhentak masa kandungan 30 minggu? Puncanya berlari pada lantai basah yang licin..tak sempat nak kawal & pegang something terus terjatuh hempap punggung???

2 Các câu trả lời

aduhh.sakit tuu...cepat2 pegi hospital ye...risau jd bnde2 yg x diingini.. 😥

5y trước

tak g hosp pon dear..just monitor pergerakkan baby jer..baby still gerak aktif

Allahu. Lepas tu ada refer doc x?

5y trước

Pelik juga doc x scan. Doc mls ni. Skrg ok je la xde sakit pape? Kalo de rasa skit try la g klinik laen plak