Obimin & folic acid benda yg sama ke?

Salam mommys. Selasa lepas sy pergi KK doc ckp nk bg folic acid & obimin. Tpi dkt kaunter farmasi, dpt obimin ni je. Sy confuse, obimin dgn folic acid ni bnda yg sama ke cane ? Sbb sy ada ambil folic acid blackmores. Dr kata dh boleh stop makan folic acid yg beli kt luar. Makan yg doc bagi je. Confuse. First time

Obimin & folic acid benda yg sama ke?
20 Các câu trả lời

Dlm obimin dh ada folic acid dah. Jadi tak perlu tmbh yg lain lagi

Dalam Obimin dah ada folic acid. Jadi makan tu je dah cukup.

Hi sis, dalam obimin tuh dah ada folic acid. So no worries

Terima kasih semua yg bg respond! Sgt membantu 😍😍

betul... obimin dalam dia dah siap acid folid

ha ah sis. obimin ada smua completed dlm ni

Dlm obimin dah ade folic acid and complete.

Baca ingredients. Kalau include, ok la.

obimin tu da msuk skali folid acid..

dlm obimin smua da complete sis..