say no kopi

Salam mommy...blh tnya x petua nk hilangkan ketagih minum kopi or nescafe?? Sy bru pregy sebulan. Bila nmpk susu je sy jdi tak lalu nk minum. Buah pun sama gak tak lalu .

34 Các câu trả lời

Sya hntu kopi sis.. Bila dh tau pregnant terus stop. Ingt baby mst x minum. Hehe

Nk minum je terus egt baby. Tak semua org sis dpt rezeki utk mengandung.. 🤗

5y trước

Hehe..tq sis 😍

Cuba tukar minum milo atau horlicks. Tak pun minum jus buah je. Lg bagus .

5y trước

Tq sis .sy cuba.. 😊

kopi atau nscfe x elok d amal kn sbb leh trn kn tekanan drh kta

Bincang dengan dokto nanti dia bg cara Penyelesaian

Will power! That's the only way 😉👍

Ingat baby sis kena kuatkan smgt u can do it

sy pulak ngndung no4 ni..suka sgt mkn nasi..

5y trước

Nasi sy pun mmg xblh tggl.. tpi kdng Klau dtg loya nk muntah paksa gak mkn sbb perut pedih xmkn nsi..

Bleh . Tp byakkan minum air masak .

Apa2 fikir utk bby