Anak pertama

salam mommy2..sy nak tanya kalau sakit pinggang dan sakit dekat celah kelengkang tu tanda2 nk bersalin ke..perlu ke hospital ke tak atau tunggu je smpai keluar tanda baru pergi.. #37weeks5days

2 Các câu trả lời

Kalau sakit area celah kelengkang tu maksudnya baby dah masuk laluan. Kalau contraction, memang akan sakit pinggang + perut setiap 5-10minit.

Sy pun mcm sis tp xtao nk g hospital x,, malam td sakit gila mcm senggugut,, kencing pun sakit tp pg td tibe2 xsakit risau juga nie