Teringin😰

Salam mommy2, usia kandungan 9weeks boleh ke minum air slurpee 7e. Tekak nie teringin sangat nak minum tambah2 dgn cuaca skrg nie.#ingintahu #firstbaby

7 Các câu trả lời

boleh sis. tp berpada2. rasa takat 3 4 sedut okey la kot. buat rasa2. yg lebih tu bg la suami hbiskan ke sape2 ke😂😂 sbb kandungan gula sis. air tu manis gila. bg sy laa. mcm sy pon ada jugak kadang minum mcm coffee. mocha. air manis. tp kadang2 je. lpastu minta maaf dgn bby 😂 yela. sbb apaa yg kita makan, sihat ke xsihat tetap salur kt dia. ksian dia.

Minum je awak , ape yg teringin nak makan , makan je , selagi bende tuh tak mentah , tak tajam

sy pun teringin.. smpai 7E jd x teringin plk😂.. tp blh je nk merasa.. sikit je la.. jgn byk²

3y trước

Baik sis, tq..

Minum je sis. Kalau teringin tu minum je. Bukannya selalu kan 😊

3y trước

Hehehe, yaa betul.. tapi sbb benda tu manis dan bergas jadi kena berpada2 nak minum.

hm sya mnum skit2 je wak.. asal terasa kat lidah ..

3y trước

Hehehe, baik sis..

Minum la. Bukannya minum sebaldi kn😂

Sikit je untuk ambik rase boleh lah..