Salam mommy2 .. sy dah 11week .. tp x ada morning sicknes macam sblm2 nih . ada pn mual2 ja tp x la

Salam mommy2 .. sy dah 11week .. tp x ada morning sicknes macam sblm2 nih . ada pn mual2 ja tp x la sllu , dan x macam sblm ni , sakit kepala ja , then gastrik kuat , rasa lapar ja mmnjng .. normal ka ?? 11week msih trimester 1 kan ??

2 Các câu trả lời

mmg awal pregnancy kerap lapar. if kandungan da 4bulan lebih boleh try Nufiya utk beri tenaga pada ibu hamil boleh wasap sy www.wasap.my/600129876070/jellynufiya

yaa normal ja jngn risau