Set berpantang

Salam, hi mommy2 smua.. sy first mom xthu sgt pasal set berpantang, jamu2, bengkung nie.. boleh suggest x jenama apa yg best utk guna masa berpantang ni.. tgk dkt shopee tu byk sgt smpai xthu nk plih yg mna..#ingintahu #firstbaby #firstmom

1 Trả lời

tak ambik sgt pun set berpantang beli yg perlu je sbb anak lahir nanti bkn semua boleh pakai. Sis beli bengkung, mandian akar herba yg ni syok sgt rasa segar lepas mandi. Beli sepang kederang elok utk ibu lepas bersalin bantu kecutkan rahim, lancarkan darah, bagi tenaga. Beli param pilis. tungku jgn lupa, beli yg awk perlu je, jamu2 tu takyah dulu sbb takut baby kuning takleh makan gak. brand apa tak kisah. Tp sy suka guna brand ummialya.

2y trước

ouhh, okayy2.. terima kasih