ALAHAN PILL TAMBAH DARAH

salam mommy2 smua atau y bpengalaman, sy nak tnya. sy memgandung week 13, lpstu hb darah sy rendah gila dlm 9.0. lpstu dr ada syor bbrpa pill tmbh drah, mcm obimin, iberet, sangabion tu smua, smua sy y tak ngam. muntah dr strt makan smpi ke malam, smpi minum air pn muntah2. boleh tak suggestkan apa2 y boleh tmbh darah.

2 Các câu trả lời

Hb saya masa first bukak buku 8.9 je. Saya ikhtiar Minum pati delima gulsan pagi Makan jambu batu Minum susu kurma rizqi Makan kacang kuda rebus Makan bilis goreng rangup2 Ubat zincofer tu saya makan malam sebelum tidur, makan ubat tu dgn jus sunquick tanpa gula. Kalau nk makan benda2 tu kena ada timing yg betul. Susu tu nk minum kena ada gap time dgn makanan zat2 besi yg lain. Hb naik 10.5 . Moga makin naik nnti next checkup..amin.

2y trước

wahh thank you tau mommy 🥺💖

Klu mkn kerang ok x . Org ckp kerang elok utk tambah darah .

2y trước

kerang sa dah try mommy tp tula muntah 🥺