Sakit nyeri

Salam mommy2 semua.. saya nak tanya, normal tak kalau rasa nyeri2 bahagian celah kelangkang.. kalau tengah baring, tetiba nak bangun atau berpusing ke kiri atau kanan akan rasa nyeri2 tu. kandungan baru masuk 9 minggu.

4 Các câu trả lời

waalaikumsalam, sama. saya pon. dan tiap kali lepas muntah rasa nyeri sangat masa nak bangun dari duduk tu.

Sis boleh bgtaw tk cmna nk hilngkn gatal sebb saya pernh terbaca komen sis

3y trước

komen yg dekat mna ye.? krim param tu ke.? sy p klinik je.. doc bgi ubat mkn, ubat sapu antibiotic, moisturiser, dgn sabun

normal