Permudah urusan

Salam mommy2... Saya dah warded, mlm ni mlm kedua, msa kt pac jln buka 1cm smpai skrg, tnda lendir+darah kluar ptg td, now 36 mggu 4 hri, n complete dexa 2 dose msa kndungn 32 mggu... Mohon doa mommy2 smua smoga dpermudah urusan saya n smua yg akn bersalin dlm msa terdekat #firstmom

3 Các câu trả lời

semoga dipermudahkan urusan sis ye...saya semalam follow up rutin weekly .alhamdulillah 37 weeks 1 day.doktor cek bukaan semalam sebab urin protein always ada..sampai hari ni masih terasa sakit dan berdarah lagi..senggugut yang masih boleh ditahan lagi..next week kena serah diri untuk induce.mohon doakan saya juga ya..😊

semoga urusan sis dipermudah... aamiinn...

moga dipermudahkan sis. aamiin