Baby first kick

As salam mommy2.. nak tnye.. korang dapat rase first kick baby minggu ke berapa? Sy dah 19weeks xrase lagi baby tendang2. #19weekstoday

19 Các câu trả lời

12w dah rse baby menongeng.. bile kite brg bonjol keras kat perut comel

5y trước

Awlnye sis.. sy xleh brg.. sebb rase tertekan kat perut.. mesti kne mengiring jgak baru selesa..

Sya dlu nak masuk 5 bulan baru dpt rase "baby kick"😊

Saya nak masok 5 bln dh trasa aritu❤️ kicking 😘

5y trước

InshaAllah.. 😍

Jgn risau...sy first kick baby dpt rasa dlm 20 weeks

5y trước

Ok sis.. harap semuanya ok..

20weeks, but very soft kicking. Not frequent

5y trước

Dapat rase eii? Dan dapat tgk sekali k?

Sy 21week pon takde rasa apa2 sis...

5y trước

Haah.. tu la.. janji baby sihat alhamdulillah..

slow movement pada peringkat ni

5y trước

Alamak.. mama dia ni jenis ganas.. xsempat nak rase kot slow2 movement tu.. hahaha

18w.. Tapi plahan2 ja..

Sy 26w

5y trước

Yeke.. Ok sbb sy esok dah 27w,. Rasa jg baby tendang tp xkuat.. Nurse dah suruh kira start smlm. Tp sy kerja, kdg2 xprasan langsung baby tendang. Bila teringat barula nak kira.. 😅😅