BERAT BADAN NAIK MENDADAK

Salam Mommy². Nak tanya, ada tak yang pernah alami pengalaman yang sama @ Tengah hadap Sekarang, Di Mana Berat Badan Naik Mendadak ? Cerita Nya macam nie, Saya nie dah 31 Week, Masa cek up, Berat Badan Saya Naik 65.80kg. Nurse cakap Berdasarkan dari usia kandungan, berat badan saya naik tinggi sangat nie. Macam Sebelum nie pun sama, Tiap 2 minggu sekali cek up, Berat badan saya akan naik 1-2kg dalam masa 1 2 minggu tu. Sampaikan saya dah minum Air Gula Sebanyak 2 Kali, Tapi Results Air Gula Saya Tu Cantik. Kali Pertama Minum Air Gula, Bacaan 4. Kali Ke-2 Minum Air Gula, Bacaan Saya 3. Hypo. Kurang Gula pulak kata Nurse. Tapi takpe Sebab Saya Takde Sangkut GDM. Cuma Nurse Heran lah kenapa Berat Badan Saya Naik Banyak Sangat.. Sekarang Nie, Next Appointment Nurse Nak Bagi Saya Tarikh Minum Air Gula Lagi Sekali Untuk Kali Ke-3 Pulak 💆🏻‍♀️ Aduyaiii.

2 Các câu trả lời

tu yg nurse hairan tu berat naik mdadak tp bila minum air gula bacaan ok..

berat baby ok x sis?

4t trước

Berat ok .. normal dengan usia kandungan. Jadi Sekarang nie, nurse nak bagi Tarikh refer hospital pulak jumpa doktor pakar. First time nie hadap macam nie. ape Masalah pun kita xtau lagi 😌 cek air ketuban pun ok .. xde pun air ketuban Banyak. Itu yang buat saya pening tu.