set NR

Salam mommy2 ada sesiapa tahu mn blh dptkn set ni...kebykkn sy tnye x ada stok

set NR
13 Các câu trả lời

Akk peniga kedai jamu..Memang byk tpt x de set berslin ni sbb hq stop pengeluaran...bulan 2 in sya Allah katanya br keluar ..cuba tengok di shopie..yg mana ada pun jual mahal gilerr..ambik kesempatan jual lebih mahal dr harga pd ktk..tp klu dh berminat beli jer..jgn beli yg preoder..sbb confrm diorg x de stock jgk..sbb hq yg x de stock..

5y trước

X sure dik..sbb akk tanya hq..dia cuba bgth bulan 2..tp x bgth awal or akhir..sbb semua atas kilang..cepat siap pek brg cepat lah ada di pasaran..pernah jgk kata bln 2..alih2 awal dr tu..ada jgk lambt dr dijangka..kita doakan jer semuga hq nr di permudahkan & keluar brg secepat yg mungkin..

Sape2 yg terjumpa ada org masih jual blh lah tlg beli utk sis ni..kesian dok cr rata2 tpt semua x de..dlm shopie or lazada ke..tlg lah bgth sis ni..jgn just bgth jer sana sni ada..kesian sis ni☺️

Saya beli sama mcm yg dlm kotak tu kt shopee.. Cari nonaroguy88 sy beli yg harga rm 159 punye.. Harga lain2 ikut brapa pil phytonatal n brapa paket uncang herbaneka tu..

5y trước

Betul tu semua dh cekik darah..ikut nasib lah . Klu terjumpa kedai yg masih ada stock n jual harga murah...sbb hq NR dh x de brg dr bulan 10 hari tu ..tgu bulan 2 br ada brg..so cuba2 cr di mana2 kedai yg msih ada jual..minta kwn2 tlg cr di kedai2 yg mana diaorg pernah beli dlm 2 ke 3 bln ni..sape yg dh lama beli..nasib deme baik lah..

Sy beli yg set 6 item + bengkung dekat shopee nonaroguy88 harga rm335. Saya bli bulan 10 haritu

Sy pon dah beli ni..bli kt kdai jual brngan bby..tp dkt senawang n9..hrga rm139..

5y trước

Senawang kat area mana ye? Apa nama kedai tu?

sy hari tu beli kat shopee sis .. tp yg ada cuma mini size je

Boleh pergi kat ig HQ dia terus. nonaroguy_official

5y trước

Yer lah bln 9 kami pun masih byk stock NR..hujung bln 10 nk oder hq dh x de stock..oh dh x lama tu..semoga sis dipermudahkan bersalin & semunya selamat...aamiin..

Sis beli jelah set sari ayu 😁 selalu ada stok hehe

5y trước

Hehehe.kan murah ckit..

cb cari dlm shopee.. mcm ramai yg jual

sis dkt shopee ada jual