Konfiuss 🥴

Salam mommy . Td g scan dekat swasta x menyabar sangat kan 🤣 Baby first jadi excited tu lebih , risau semua ada , saja cek progress . trauma sikit sebelum ni pernah gugur asal scan nampak kantung ja , lpas tu xda rezeki masa tu . Patut hari ni 11 minggu 1hari ikut edd buku pink . Tp scan td 10 minggu 2hari . Ada ka mommy2 sama mcm sy jugak ?? hehe . biasa akan ikut scan atau lmp ?? Doakan semoga baby membesar dgn sihat hendaknya 🥰😇 #1stimemom #firstbaby #Nanya

Konfiuss 🥴
1 Trả lời

Saya pun sama. Lmp and edd dlm scan berbeza. Dlm scan ikut size baby. Tapi tak berbeza sangat 😊

4y trước

Sis da brapa minggu ? ☺️