Waktu Terbaik Makan Vitamin Prenatal

Salam mommy smua, siapa disini yg mkn iberet? Ataupun vitamin prenatal jenis lain. Pukul berapa waktu yg terbaik utk makan vitamin? Pagi,petang atau mlm.

2 Các câu trả lời

Pagi yg paling baik. Tapi kes sy plak,sy rasa loya kalau mkn iberet,so dr suggest sy makan pd mlm.

5y trước

tula, doc pun suggest pagi. cuma mslhnya nk sarapan kena ada gap lepas mkn ubt tu .tu yg jd mslh, perut jd lapar ,huhuu. tkt kalau slh mkn,nnt ubt tak menyerap dgn baik pulak

Sya mkn new obimin setiap hari pagi jm6..lepas mkn sambung blk tidur..elak muntah

5y trước

👍 thanks mummy