meggi ayam

Salam mommy semuaa , nk tanya kalau pernah threaten misscariege and skrg teringin sgt nk mkn meggi ayam tu . Buleh tak ye ? #first pregnancy#9week5day .

1 Trả lời

My husband ajar, makanan yg fast food ni bila teringin nak makan hanya cakap TAK SEDAP. Berjaya sampai sekarang tak sentuh dah makanan yg tak berkhasiat.. Alhamdulillah.. Dan lagi pun pemakanan yg kita ambil waktu hamil akan ada kesan pada anak yg akan lahir .