Bila Selamat Utk Bersama?

Salam mommy semuaa. Malunyaa saya nak tanya and get info pasal ni tp rasa sy kena tnya juga. Based on mommy2 punya exp or dgr nasihat doc ke apa, bila yg selamat utk kuta boleh bersama dgn suami? Week brapa blh start? Sy baru 6w plus. Kira baru kan. So nak tnya mommy yg dh ada pnglaman.. bila yg dah diboleh kan ye? Maaf soalan cencored sikit haha! Tq semua mommy. Semoga semua urusan berjalan lancar ❤️

2 Các câu trả lời

2nd trimester sis.. Baby dh kuat kat dlm, then bru lh boleh bersama.. Good luck sis 💕