Sakit pinggang sampai punggung

Salam mommy semua .. td saya ada rev Bsp saya ada bagitau doktor saya selalu sakit pinggang sampai ke punggung bila saya banyak gerak atau jalan , atau duduk .. Malam nya bila dah tdo kalau terbangun nak kencing akan rasa memgeras dan ssh nak bgn .. Sakit pinggang sampai ke punggung .. Doktor ada bagitau tu tanda tak lama nak bersalin. rasa2 nya lama lagi ke tapi saya baru nak masuk 35week .. Boleh ke bersalin 35week Risau je nanti pramatang.. Baby saya dah 2.6 , Sekarang ni tanda yang saya ada pinggang selalu lenguh punggung ngilu tu je kalau darah or ketuban tak da lagi.

2 Các câu trả lời

normal sis. memang macam2 akan rasa, regangan lagi baby kan makin membesar. 37minggu keatas baby dah cukup matang utk bersalin.