Baby kuning da 13 hari

Salam mommy semua.. nak tanye.. baby sy da kuning 13 hari. Bacaan still atas 200.. ade tips tak nk turunkan kuning baby? Sbb da try bg susu 2 jam sekali. Baby pulak jenis asyik tido je. Bile kejut utk susu pun, dia ttap akan lena n susu tak lame. Skrg sy usaha utk bg susu formula S26 utk bg dia kerap kencing n berak. Ape pendapat mommy semua ye? Tolongggg.. risauuu dgn kuning anak ni sbb da prnh kena warded 😭😭

7 Các câu trả lời

ank saya br bebas kuning setelah 26ari ulang alik g kk..saya bg susu lactogen,mndi kn sebelum g kk