Pregnant jarak dekat

Salam mommy semua .. nak tanya ada tak dekat sini mommy pregnant jarak dekat .. 1st czer dalam bape bulan pregnant balik ? Boleh share pengalaman ? Anak 1st sy baru 7bulan .. saya buntu,celaru takot semua ada 😢

Pregnant jarak dekat
18 Các câu trả lời

Bahaya betol la , czer kena gap 3 tahun , dlam pon belom betul2 sembuh , saya pon czer anak baru 4 bulan , sya ambil je perancang lagi selamat dari melekat bahaya betol nk czer belum cukup masa 3 tahun , dr pon dh terangkan waktu lepas bersalin czer haritu

Semoga kuat ya. Benda dah jadi dah pun. Jgn layankan sgt cakap2 negatif. Skrg fokus yg trbaik utk anak2. Berlaku adil dgn anak2. Walaupun susah. Tp Allah ada utk kita minta bantuan. Jgn sedih2 yaa

alhamdulillah rezeki..xperlu risau Dan tkut..smua Allah dh tntu kn..mohon doa baik2 agr kndungan tu selmt bila lhir nti..aminn yarabalallamiinn 🤲😊

sy tahu sis stress .sy pnh alami..cuma sy normal..tu pn xtdo mlm mikir .tp rmai je kes mcm ni..sis xkeseorgn..

Allah bg sebab u mampu. Buat sehabis baik. No stress.

rezeki..xpela teruskan je

sis amik perancang apa ?

jaraak 2 tahun..