Sakit belakang

Salam mommy. Saya dh 24weeks. Normal ke sakit sendi2 kt belakang? Kadang2 pinggang. Rasa nk baring je keje 😂

1 Trả lời

sy dari awal preggy rasa sakit pinggang. skrg dh nk masuk 37w lg tak boleh tahan adoii

4y trước

btul sis skit snguh tulang paha klau ngiring 1 side je nk kalih untuk tkar posisi lain sush.. tkpla kita sbar jela ye demi ank kita.. semoga Allah swt permudahkan segala urusan kita untuk melahirkan zuriat kita aamiin