Hospital Cyberjaya vs Hospital Serdang

Salam mommy, nak tanya hospital mana yg lagi better? Yg doctor/nurse okay utk bersalin. Saya pula GDM. Ada mommy yg berpengalaman bersalin antara 2 hospital ni? Boleh Share pengalaman mommy kat sini?

1 Trả lời

sy dok putra perdana..thn lps bersalin hsptl Putrajaya.. awlnya nk p hsptl cyber tpi diorg tolak katanya x berani nk amik sbb Time tu hsptl bru bkk la Kut so alatan x cukup..jd sy p hsptl Putrajaya alhamdulillah misi doc smua ok.. hospital Serdang sy x tau sbb bg sy Klau dr sini jauh😅Time nk beranak thn lps pun nasib sampai cpt je hsptl Putrajaya tu sbb tgk bukaan dh 7cm