Air Kelapa

Salam mommy, nak tanya air kelapa tak boleh minum ya week 11 ni?

5 Các câu trả lời

Kalau ikut petua org2 dulu air kelapa ni tajam.. Xelok minum masa awl preg.. Tp kalau ikut sains, doc kata itu cuma mitos.. Depends on u nk ikut yg mana.. Mcm sy 2-2 pun ada yg sy ikut.. Air kelapa sy xprnah cuba lg, tp masa 13w sy ada mkn udang msk lemak yg ade nenas.. So far alhamdulillah xde ape2😊

sy pun nk tpi mk dngn mk mertua sy larang sbb ada sstgh bleh buat ggur , biasa org minum 3 trismter trakhir buat mudah bersalin putih bersih . sy ikut nsiht org tua

Kalau saya masa 9weeks pun dah start minum . Wajib seminggu 2-3 kali minum . Tapi tak banyak , share dengan anak & suami .

saya minum hari hari sebelum nak bersalin awal org tua tua tak kasi

boleh