Due 11/11 ada dah ke yang dah bersalin

Salam mommy, nak tanya ada tak due date 11/11 yang dah bersalin 🥲 Saya ni takde tanda2 lagiii 😩

23 Các câu trả lời

saya duedate 14/11 tapi dah bersalin 27/10 ...puan tunggu je...nanti datanglah tanda tu

Sy due date 10/11 dah selamat bersalin 3/11 alhamdulillah. Contraction & turun darah

saya dah overdue 2/11 still xde tanda lagi. risau je kena serah diri minggu depan

saya kna serah diri esok untk czer 8/11..tp hri ni dh rsa contraction kerap dah

sy 10/11 pon xde tnda lg sis..🤣redha jela kne serah diri next week..

8mo trước

dr bagi tarikh due untuk serah diri atau kita sndiri prgi untuk serah diri?

Due date 10/11. Tapi dah selamat bersalin 3/11. Alhamdulillah 🥰

saya due 12/11 dan alhamdulillah selamat bersalin 20/10

Saya due 2/12. Dah selamat bersalin 1 Nov haritu 🤣

saya due 11/11 belum bersalin tanda pun tak de lagi

sama la due 11/11 tapi saya dah bersalin 29/10.