Muntah² dan celah kangkang gatal dan kering.

Salam mommy, ada x yg sama mcm sy dah 36minggu tp masih muntah² n sllu xde selera makan? 🥺 Lepastu, dah seminggu celah kangkang sy gatal² sampai kering n jadi gelap. Risau pula nk bersalin nanti. Malu nk tunjuk kat doktor 😭#pleasehelp

2 Các câu trả lời

celah tu gatal blh bgtau misi kot ada jngkitan apa2. tang gelap tu semua mak2 alami...masa bsalin pn dktr misi tak ambil port pun..sbb kita duk fokus nk bsalin

sye pon sme..tp sye ade pkai ubat sapu cina yg wrne kuning tu..2 kali penggunaan terus hilang

7mo trước

ada gmbar x ubat sapu cina tu sis?nak tgk