MASTURBATING

Salam mommsie semua. I know tajuk agak lucah sikit, maaf. But i think this is some serious problem. Since da 6 months pregnant ni husband mcm x dapat nk puaskan I in terms of sex. Takut agaknya. So I end up watching porn n masturbate 😞. Masa bujang dulu sllu gak masturbate tp tekad nk brhenti selepas tu. Sbnrnya I tau dosa benda tu n xnak effect kat baby I tapi entahlah batin ni meronta-ronta. Ada x mommies2 yg tahu cara nk overcome this? #needhelp

2 Các câu trả lời

its normal bila pregnant some women hormonnya berubah,kdg suami tak dpt bg kita puas betul2 time preggy,actually boleh diskus ngan suami kita nk mcm mna,tp some women dia lebih puas dgn masturbate.actually bnda ni normal bg sesetengah wanita.don wori,ianya akan berubah plahan2 ikut pembesaran kandungan sbb hormon berubah2.

i pon tgh mengalaminya sis. ajak husbnd brsma end up just dia je puas. i trpksa watching p*rn bru rasa puas even sndri buat. fikir nty nk brsalin bdan dah xmcm dlu.skrg ngdung pun nk ajk pun susah..hmm