Minum air gula bila akan dapat tau result?

Hi salam mommiesss! Tadi pagi saya kena minum air gula. Alhamdulillah dapat perisa oren dan alhamdulillah jugak boleh habis sekali teguk tanpa muntah. Tapi serem jugak la nak habiskan secawan besar tu. Apa yang saya buat, saya minum laju2 sekali teguk, angkat sikit lidah masa minum taknak bagi rasa manis nye tu & terus letak minyak angin banyak2 kt kawasan hidung lepas dah settle minum. Soalan saya, kalau ada masalah nanti nurse akan call inform ke macam mana ya? Selalu nya berapa hari akan dapat tau result? Sorry taktau sangat sebab first pregnancy. Thanks!

1 Trả lời

Wasalam. kalau sangkut , klinik akan call. Kalau tak call maknanya tak sangkut. Untuk kepastian next checkup try tanya nurse ye ☺️