ketuban

Salam mommies Bahaya tak air ketuban banyak? Ada cara rawat tak? Currently 34weeks,AFI 18.30...

1 Trả lời

ikutkan skrg puan dah bsalin. boleh kongsi pengalaman puan pengenai air ketuban byk? serba sedikit warga TAP boleh dapat info dari pengalaman puan. #TAPSupermoms #TAPactiveusers #IbuRA #18Mac2021

3y trước

baru masuk notifikasi..lambatnye.hehe.. mengenai ketuban banyak,sekiranya dapati bnyak dri normal,dokto akn buat scan tiap kali tca..kalau tiap2 tca meningkat kne refer pakar..bagi kes sy,2mggu sbelum due ktuban sy berada paras normal..alhamdulilah..cme efek sbelum tu kaki sembab sgt dan pkar pmkanan ad nasihat kurangkan sikit mnum2 air..