Berat naik trimester 1

Salam/hi mommies Ada tips tak taknak bgi berat badan naik sngt trimester 1 ni..Berat naik sngt dlm 2 3 kg..makan dah jaga..kalau tahan lapar jadi pedih ulu hati..Risau sbb belum buat buku pink lgi ni..hehe..nnti kalau buat buku pink cnfirm kena minum air gula ni..😬 #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

kerap makan tapi kuantiti sikit je. makan buah ke biskut ke kekacang ke. wat stok makanan. jangan makan banyak nasi.

bestnya berat senang naik 🥹 saya mkn tiap kli lapar pun berat tetap sama bmi saya underweight

1y trước

samalah. tiap kali timbang pun berat tara tu juga. riaau juga. sebab selera makan kurang lebih2 lagi nasi. tpi sy pernah cek bmi. normal. tapi berat mcm susah nak naik.