Mommies czer

Salam mommies2 semua.. ada x mommy yg czer xboleh tidur mengiring? Normal ke? Sy mommy czer hari ke 40, masih xboleh tidur mengiring.. klau x, akan rasa senak dkt tempat czer.. rasa menekan mcm tu.. kalau tidur bersandar atau terlentang, bru ok.. boleh share tak mommies semua.. first time mommy czer.. tq #SeriusTanya #bantujawab

3 Các câu trả lời

sy czer juga...now day 39 dh... Alhamdulillah boleh mengiring dri hari ke 20 lg...boleh mnyusu baby smbil baring...kalu luka czer tu masih x ok, cuba beli normal saline kt farmasi... InsyaAllah cpt baik...

so far sy ok tido mengiring kanan kiri . first mom juga . tp ngilu2 ada . luka luar dah kering . dlam pun ok sbb tekan2 xrasa sakit . cuma ngilu2 ada

4d trước

sy xboleh tidur mengiring.. rasa sakit.. sblum ni luka czer ada terbukak sikit kat hujung, tp skrg dah ok.. yg dlm tu xpasti la.. sbb kdg2 tekan rasa sakit...kadang2 xrasa ape