Sembelit pada 2nd trimester

Salam, mommies yg prnh sembelit ..tahu tak cara nk elak dr sembelit smpai keluar darah😭

4 Các câu trả lời

Try makan prune sunsweet, boleh beli kat speedmart. Berkesan utk saya. Saya pon sembelit tahap trauma nak membuang 🥲

klu sy minum air yogurt/yakult/vitagen sbb ada probiotics yg elok utk pencernaan usus. so far senang utk sy lawas

2y trước

betul sama sy..

jangan teran. minum air banyak2. kalau Ada lemon, boleh minum lemon. makan buah betik.

Mkn mempelam masam pn okay