KANDUNGAN 13 WEEKS

Salam mommies ..sy nk tanya , normal ke kalau perut ada rasa sengal2 sikit ..kdg2 rasa mcm xselesa..camane ea nak cakap 😅 kalau moms yg pernah mcm sy mesti fhm apa yg sy nk sampaikan😅 kandungan sy baru je 13 weeks ..nk tido tu xyh ckpla ,sakit..pusing knn xslesa ,pusing kiri xslesa ,xpe janji anak sihat 🤲🏻

6 Các câu trả lời

Sayaa pun samaa punya risau smpai p klinik 😂 tak selesa nak tidur. Terjaga malam sbb sakit perut. Tapi dr kata as long as xde klua darah, xde muntah2, x sakit perut sangat2 smpai ke kaki.. then should be okay. Normal jee. Tapi kalau sakit perut teruk sangat okay jee nak p klinik demi mententeramkan jiwa gituhh huhu

1y trước

Ha’a mcm sy sis ,xselesa sikit terus p klinik,smpai misi ckp,rjin btul awk pi klinik,kita punya was2 ni tahap gaban 😅 yela sbb risau kn,tp kki mmg cramp sgt sbb nya smlm naik tangga tingkat 4 pi kursus 😅

Saya 9week ni pun dh tido berlapikkan bantal dekat perut .. tido sebelah kanan n letak bantal tu je posisi yg paling selesa

1y trước

Amin thnkyou sis .. u too

Sengal sengal mcm senggugut ya, sebab bayi nak membesar dan rahim sedang menggembang, normal sgt

1y trước

Aah saya pun mcm tu jugak, dia mcm period pain tapi kejap kejap je, normal tu, tapi kalau ada spotting kena oergi hospital

sy pulak kalau buat keje sikit mula lar sakit bdn kembung perut, baru sapu dlm bilik trus letih

1y trước

Ha sama la kita 😅 basuh pinggang sikit da mengah ,kena dduk dlu kjap amik nafas 3,4 mnit smbung balik🤭

sama la kite sis

1y trước

Ada jugakla ye yg sma mcm sy , ramai yg ckp normal sbb bby sdg mmbesar , tp klau cramp & sakit lma tu prlu jmpa doc la ye , sy ni rsa sengal2 cmtu je,tp risau jgk

Normal dear

1y trước

Tq dear 🥰