GASTRICK MELAMPAU 😣

Salam mommies ..sy nk tanya bhya x kalau gastrick sakit berlebihan ,dia jd mcm sesak nafas,nafas pn duk hujung2 camtu ,sy ni sblm pregnant lg mmg dh gastrick , sllu je duk tln gviscon,bla dh preggy ni sy dh jaga mkn,kdg2 pg tu dh mkn sbb tkut gstrick dtg lg,tp tetap sma jgk 🥺 dia jd pedih ulu hati,ada x mommies yg sma mcm sy ??agak2 kena tempias x kat baby?

1 Trả lời

baby tak terkesan dgn penyakit yg kita ada kecuali penyakit genetik. tp awk la tak tahan dok pedih ulu hati sepanjang masa kan. nanti check up minta doktor ubat ya. utk ibu mengandung ubatnya jenis lain takleh sebarang.

1y trước

Ha itula ,mmg pedih sgt ulu hati,mkn lewat sgt nnti la rsa sakit sgt,Alhamdulillah xterkesan kt bby ,kita sakit xpe lg ,rsau yg kt dlm ni la🥹