Tiada morning sickness normal ke?

Salam mommies. Sy nk bertanya n hrp mommies sudi membantu. Sy harini kalau ikutkan 5 minggu usia kandungan. Nk tnya, sy lgsg xde mual atau muntah. Cuma rasa sakit blkng dan sakit pada payudara. Normal ke xde muntah dan loya ni? Atau kndungan sy masih fasa awal dan gejala ni akan jd kemudian? Jgn la kata sy xbersyukur ye, cuma sekadar pertanyaan adakah ini normal? Terima kasih mommies 🙆🏻‍♀️

4 Các câu trả lời

Anak first saya dulu saya lagsung xde gejala even mual or muntah sampai beranak.. mmg every single kandungan berbeza gejalanya.. hope sis dipermudahkan

2mo trước

Terima kasih awk atas doanya. Moga ALLAH bls kbaikan awk mndoakan sy 💛