Boleh ke makan cempedak?

Salam Mommies , sy nak tanya boleh ke pregnant tapi nak makan buah cempedak? sy baca google semua cakap berbahaya untuk janin..#pleasehelp

3 Các câu trả lời

Bahaya sbb angin ke? Kalau sbb angin.. Then awk terlalu nk mkn.. Mkn seulas je, bce ayat ulama abah guru sekumpul sebelum makan supaya mkanan tu menjadi syifa' agar tidak bahaya pada janin

Untuk 1st trimester better elakkan dlu sis .. tapi saya 3rd trimester , saya makan je cempedak goreng .. tapi dlm kuantiti yg sedikit .. buat hilang ngidam je ..

2y trước

Thank you ❤️❤️❤️

patutlah lps mkn mmg terus tak selesa perut rasa sakit rupanya buah cempedak pun tak boleh bru tahu😖