DNC week 9

Salam mommies semua, Siapa ada pengalaman DNC boleh share ke Janin nnti boleh bawak balik ke nk tanam atau doktor buang Pantang kena berapa hari? Nak ada anak balik kena jarak berapa lama? #firstpreganancy #miscariagge

1 Trả lời

1) d&c di gov, kita tak diberi janin/kantung utk bawa balik sbb pakar akan bawa ke makmal utk tgk jika ada apa2 masalah berkaitan. & 9w tak jadi janin lg mcm isi perut ikan sahaja. 2) pantang keguguran selalunya 14 hari/sehingga darah kering. 3) pakar akan nasihatkan utk jarakkan 3-6 bulan sebelum mengandung semula utk pulihkan rahim & kurangkan kemungkinan utk keguguran semula jika terlalu cepat hamil kembali.

2y trước

Terima kasihh