Edd 12/1/23

Salam mommies semua.nk tnya siapa kt sini Edd bln 1 taun dpn?Ada Tak yg dh brsalin or dah kluar tanda?sy Edd 12/1/23..skrg da 35w6d...bby kerap mengeras and skit perut& pinggang belakang dari 34w lg..skrg mkin kerap dan pinggang blkg pun skit sgt.tpi bile suami urut2 hilang ckit2.kdg2 tu duduk pstu bgun nk jln skit perut rase berat n skit mcm nk jtuh.tp xlame ok blik.membuang pun kerap..doakan sy bersalin ikut due ya...

11 Các câu trả lời

sya 35minggu 5 hri dh bsalin..smlm..alhmdulillah masok koi.10 pg..12 lbh dh besalin..

2y trước

ya bby kena tahan wad