luahan hati

salam mommies semua, sy sudah 2x gugur, sy memang nk anak, mcm2 ikhtiar sudah buat. skrg dduk jauh sama suami, seminggu sekali jumpa. skrg tgh dlm pantang 2 hari kerana gugur tempoh hari. doakan sy ya mommies semua. sy juga teringin nak anak. sy tau suami juga nak. tgk org lain ramai bunting pelamin, subur rahimnya dan cepat lekat. skrg sy makan mmg dh lama mkn yg berkhasiat, tp yelah, dh Allah kata belum rezeki kan. tp sy semtiasa doa yg terbaik. minta semua doakan juga ya 😇

12 Các câu trả lời

Semoga ada rezeki baby cepat2. Be strong ya 💪

4y trước

alhamdulillah skrg dh kuat sikit, hehe. in shaa Allah harap ada baby lpsni. aameen2 ☺️ terima kasih atas doanya 🥰

insyallah ad rezeki,aamin🙂

4y trước

in shaa Allah aameen, doakan sy ya sis ☺️