nafsu selepas bersalin

salam mommies semua, saya nk tnya normal ke lepas bersalin kita takda nafsu nak bersama dengan suami? #ingintahu #firstmom

6 Các câu trả lời

Normal sis. Sy dah 4 bulan bersalin pun masih mcm tu. Sbb kita penat sgt, seharian dgn baby, buat kita rs terlalu banyak sentuhan, jd bila suami nak sentuh kita rs rimas, nak me time sahaja.

Saye awal2 lepas habis pantang tu memang tkde rse nk bersme. Tapi bby dh 4 bulan nafsu jdi membuak buak pulak. Mybe take time utk adekn balik nafsu bersme tu

Normal...bdn baru nk recovery hormon pon masih tunggang terbalik...sabar ya take time sikit😄

Normal sis. Saya dh masuk 5bulan still tak bersama. 🤣

kluw sy lain pulk . nafsu membuak ii ,🤣

takde lagi. nanti ada lah