Keputihan putih berketul

Salam mommies semua, saya dah lewat period 4 hari and ada keputihan putih berketul macam ni. Ni keputihan nak period or keputihan awal kehamilan? Saya tak cek upt lagi takut kecewa. Tapi nak dengar pengalaman mommies semua#ingintahu

Keputihan putih berketul
6 Các câu trả lời

Tak sure pulak kalau awal kehamilan ada keluar keputihan. Myb kputihan waktu subur kott. Pgalaman sy msa awal prgnant, tak kluar apa2 kacuali spotting warna coklat.

tak oasti sis..mcm sy sebelum period pun mesti keluar keputihan dlu bagi habis then baru period turun.

Masa saya tau pregnant keputihan x mcm ni. Keputihan yg jenis cair mcm air warna putih susu.

Tak pasti. Saya tak pernah check pula.

cek upt sis

notsure la