Keluar keputihan egg white

Assalamualaikum nak tanya.. saya last period 13.6....kitaran 30 hari..saya ovulasi sekitar 14 hari ke atas..tapi semalam 16.7 ada keluar keputihan egg white...xkan subur lg kot...lgpun dh lewat period 4 hari...adakah simptom awal kehamilan?belum cek upt lg ##bantujawab #SeriusTanya #firstmom

2 Các câu trả lời

sy last period 14/6... 8/7 sy cek upt dh dpt double line terang .belum delay period lg masa tu.. symptoms terlebih mengantuk 😁..sis cek la upt ...

3mo trước

xbeli lg nk cek pun...nt saya cek...tq sis ..semoga dipermudahkan

try sis cek upt... inshaAllah Ada tu

3mo trước

ok nt saya cek..tq tau respon..hihi