Cirit Birit

Salam and hi mommies. Selain dari jumpa doctor, ada cara lain tak utk hilangkan cirit birit? Satu lagi, ada apa2 effect dekat baby tak? Rasa risau and bersalah sgt kat baby sbb salah makan ? kandungan saya dah genap 6 bulan..

2 Các câu trả lời

Wslm.. better jmp doc sbb takut sis dehydrated, yg nie boleh bg mslh pd ibu n baby.. lgpn kita xleh mkn ubat sebarangan..

Tak ada effect. Baby hanya serap vitamin dari makanan kita makan. Had sakit perut tu idak. Just jangan meneran kuat pulak. 😅

5y trước

Oh mcmtu. Tak meneran, sbb najisnya cair pun 😂 tenkiuu!