Tips naikkan hb

Salam mommies sekalian. Ada tips tak naikkan hb? Makin besar kandungan mkin drop pula hb. Skrg 27 weeks.#firstbaby

15 Các câu trả lời

coklat pun jgn makan atau minum haritu saya makan coklat hb dari cantik naik 11 drop turun 10 terus pedih nak naikkan balik

Try makan ubat dengan air perahan lemon , minum jugak susu kambing lasz dengan minum air rebusan kurma merah

jambu batu, kurma, bayam, kerang, daging. elakkan minuman berkaffein.

Makan jambu batu,kerang,hati,bayam InshaAllah naik je

telan ubt dgn air sanquick tnpa gula