Kepala baby

Salam mommies.. saya nak tanya, bila kepala baby akan turun? Last week saya scan, kepala baby masih kat atas. Harini saya genap 32w. TQ in advance.

2 Các câu trả lời

sy scan 29w kepala dh turun lepastu scan 34w baby melintang last scan 36w kepala dh turun semula , semoga dipermudahkan urusan sis 😊

Depend. Macam saya dulu 30w dah dekat bawah. Banyakkan bersujud dengan buat senaman untuk kepala baby ke bawah. Boleh search google🦋