35w tapi alahan macam trimester 1???

salam mommies, hello. saya first time mum to be. nak tanya, normal ke kalau dah 35w ni tiba tiba ada alahan balik macam trimester 1? everytime telan obimin tiba tiba rasa mual, dah akan muntah air pahit yang kuning tu. sekarang pun asal makan nasi akan muntah semula, macam trimester 1 saya hilang 4kg. sekarang 35w, turun lagi 2kg. padahal last checkup masa 32w, saya 69kg. 😭🥺 tolong bantu saya perlu buat apa ya kalau macam ni?? #1stimemom #advicepls #pregnancy

1 Trả lời

Yup normal sis 😁

3y trước

Depends jugak sis. Alhamdulillah sy tak pernah kena alahan dari awal. Semoga dijauhkan la. Takut 😅