Baby tendang tulang rangka

Salam mommies, saya dah masuk 28w, semenjak ni baby kerap tendang smpai saya rasa pergerakkan dia tu kat atas tulang pinggang kiri sampai tulang rangka (dkt area paru2) dlm masa serentak, siapa pernah alami? mmg panjang tu ke kedudukan baby? First time rasa macam ni, dan lagi satu normal ke baby tumbuk/tendang bertubi2?

1 Trả lời

ye normal. klu dia non stop tumbuk/tendang probably dia tersepit/xselesa. mcm sy klu baring mengiring kanan, mmg terasa kicking non stop sbb kedudukan bby dkt situ (u can feel, klu rasa keras, situ la kedudukan bby). so sy kena mengiring opposite baru dia tenang.

10mo trước

yes. so kita blh agak2 dan ubah posisi bg bby kt dlm selesa.